woensdag 10 september 2014

Wolstudio bij Diezijner

Met ingang van 1 september kun je de handgemaakte producten van de Wolstudio ook vinden bij Diezijner in de Zwanestraat  29 in Groningen. Je vindt er onder andere natuurlijk geverfde  of geprinte zijde sjaals, schalen van vilt, sieraden en krullenkleden. Binnenkort verkoopt de Wolstudio hier ook de handgeverfde breigarens en
prachtige handgeweven sjaals. Kijk ook eens op www.diezijner.nl of op de facebookpagina van Diezijner. Een winkel vol leuke, mooie, prachtige, hippe cadeau's, kleding, kaarten en interieurspullen.  Ik zal meestal op de maandagen te vinden zijn in de winkel. Leuk om je een keer daar te treffen.

maandag 1 september 2014

De eerste weefgroep bijeenkomst

Op dinsdag 19 augustus was het zover de eerste bijeenkomst van de Weefgroep bij de Wolstudio. 9 dames groot en een gast! Dat was een goed begin. We zoeken nog naar een pakkende naam. Inspiratie, leren, genieten, gezellig zijn een paar van de elementen om er een fijne groep van te maken. Bedoelt voor alle weefsters, beginnend of gevorderd die het fijn vinden om met elkaar te delen. Heb je zin om je aan te sluiten stuur dan even een email naar de Wolstudio (marijkeeering@gmail.com).
Voor de weefsters op een hevelrietgetouw is er nu ook een facebook groep (opgericht door Betty Smit-Engelse en Marijke Eering) " Hevelgrieten" (https://www.facebook.com/groups/710331782375026/)


Winkel open

Komende woensdag is het weer de eerste woensdag van de maand dus is de Wolstudio open van 9.30 tot 13.00 en natuurlijk ook gewoon op vrijdag van 9.30 tot 15.00. De kleuren zijn al aan het veranderen buiten. Gouden randjes rond de bladeren, kastanjes, eikels, noten, de oogst kan beginnen. Dus heel langzaam gaan we weer wat herfst toevoegen in de winkel en het atelier. Eikeltjes van vilt, pompoenen, paddenstoelen .... Graag tot ziens !