woensdag 28 januari 2015

Verhuizing en Opening

De verhuizing van de Wolstudio naar haar nieuwe locatie is heel soepel verlopen dankzij de enorme hulp van stoere sterke mannen en vrouwen. Nu krijgt zo langzamerhand alles zijn plekje in de nieuwe winkel en het atelier. En dat kost wel eens hoofdbrekends. Ook mijn collega van Sintau heeft haar producten nu zo'n beetje op de plek. Vervolgens komen ook alle producten van de deelnemers binnen deze dagen en vult de winkel zich met prachtige voorwerpen waar met liefde aan gewerkt is. Hieronder een impressie. Maar beter is natuurlijk om zelf een keer een kijkje te komen nemen. Je bent van harte welkom met ingang van 4 februari.







donderdag 15 januari 2015

Laatste verkoopdag Windeweg

Morgen, 16 januari, is de Wolstudio voor het laatst open aan de Windeweg 21a in Haren. Daarna is het inpakken en verhuizen naar onze nieuwe locatie aan de Rijksstraatweg 105 in Haren (open m.i.v. 4/2). De Wolstudio vindt je dan in de winkel van Kruid & Ambacht  (een initiatief van Marijke Eering en Marjanne Huising). Ook de workshops van de Wolstudio zullen op deze nieuwe plek gegeven gaan worden.

De laatste dag aan de Windeweg geven we 10 % korting op alle vilt- en spinwol en vezels. Daarnaast zijn er nog diverse restanten die tegen scherpe prijzen weggaan.

zondag 4 januari 2015

Kijkje binnen

Afgelopen vrijdag hebben we de sleutel gekregen van het pand waar de nieuwe winkel wordt gevestigd. Hierbij alvast een voorproefje van hoe het er binnen uitziet.