dinsdag 16 december 2014

Verhuizing Wolstudio

De Wolstudio gaat weer verhuizen. Na bijna een jaar aan de Windeweg 21 a in Haren te hebben gezeten verhuist de Wolstudio eind januari naar een ander pand, Rijksstraatweg 105 in Haren. Om daar vervolgens samen met Marjanne Huising van Sintau kruidengeneeskunde een gezamenlijke winkel te starten waar de Wolstudio een onderdeel van wordt.
De nieuwe winkel zal Kruid & Ambacht gaan heten! Naast de winkel van de Wolstudio zal ook het atelier daarheen gaan verhuizen.
In de nieuwe winkel zul je ook producten van derden vinden die we gaan verkopen. Meer informatie over Kruid & Ambacht vind je op www.kruid-en-ambacht.nl . Ook heeft Kruid &Ambacht inmiddels een facebook pagina. www.facebook.com/pages/Kruid-Ambacht/576896969120390?fref=ts

1 opmerking:

  1. Ohh wat ontzettend gaaf! Het klinkt en ziet er veelbelovend uit!! Prachtig pand, en wat een mooie gebundelde krachten! :-)
    Wat een mooi begin van het nieuwe jaar! We komen natuurlijk gauw kijken! Succes met de voorbereidingen en alle succes en goeds voor het nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen