donderdag 29 oktober 2015

Vilten in een Yurt

Vilten in  een Yurt
Tijdens Warm Nest Hornhuizen op 14 en 15 november gaat de Wolstudio Haren workshops vilten geven in een Yurt. Beide dagen van 10.00 tot 16.00 kun je Hornhuizen bezoeken en diverse Warme nesten aandoen met kunst en cultuur. Beleven, ervaren en doen.
En dus vilten bij de Wolstudio. Ik ben zo blij dat ik weer in zo’n prachtige Yurt mag gaan vilten. Met recht een warm nest om in te werken. Wat kun je gaan doen. In de traditie van de Turkmeense cultuur kun je een zogenaamde Dogatscher maken (een driehoekige amulet gevilt met de viltnaald). Voorbeelden van Turkmeense motieven en van Dogatschers zijn uiteraard aanwezig.Ook kun je kiezen om een mandala/onderzetter te vilten of een kleiner objectje dat als broche gedragen kan worden maar ook prachtig staat in bijvoorbeeld, straks,  de kerstboom. De kosten zijn 7,50 pp incl. materiaal. Het is een inloop workshop dus aanmelden is niet nodig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je bent ongeveer een half uur tot drie kwartier bezig.


De Wolstudio heeft ook een klein assortiment materialen mee voor de verkoop zodat als je de smaak te pakken hebt ook thuis nog lekker aan de slag kan gaan.


Voor meer informatie over Warm Nest : kijk op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten